torsdag 15. januar 2009

Plutselig tilbake :)
Siden jeg for tiden ikke har internett hjemme, er det noen dager siden sist. Har vært hjemme med Hannemor. Hun har fått lungebetennelse stakkars. Håper hun kommer fort på bedringens vei med medisiner!

Ville vise et par bilder av mine nye favorittfarger. Så det var in med lilla til våren. Passer meg kjempebra. Siden vår nye leilighet ikke er så stor, har jeg valgt og bruke samme farger i alle rom. Jeg har valgt ut 3 farger som går igjen i hele "huset"; kajal, skumring, og en nydelig mørk farge ved navnet Atmosfære. Tapeten ble bare enda bedre når den kom opp! Bildene er fra soverommet og ett fra stuen. Det er veldig forskjellig fra der vi bodde før med bare lyse farger overalt! Der er jo spennende da, og fornye seg av og til. Kommer flere bilder etterhvert! Dere får ha en fin kveld alle sammen.
Obs! Så jeg hadde fått en award da jeg var innom i sted. Tuuuusen takk!! Skal inn og kikke nærmere på alle flotte kommentarer, takk alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Hehe godt jeg ikke er alene da:)
  Så spennende å planlegge form og stil på slike prosjekter, gleder meg til å se bilder fra deres hytteprosjekt etter hvert:)

  klem

  SvarSlett
 2. Hei
  Takk for koselig hilsen på bloggen min!
  Så flott den stolen var! kreativt!

  ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Så spennende ting du driver å pusler på med. Så det er deg jeg skal kontakte for å få fikset opp gamle møbler!

  SvarSlett