søndag 11. januar 2009

En kreativ søndag
Måtte en liten tur innom jebben i dag. Kunne ikke annet enn og gjøre ferdig stolen du ser her. Synes den ble riktig fin. Hyggelig og endelig få være med i NIB. Skal videre nå. Må hente et garderobeskap jeg har kjøpt. Har alt for liten skapplass hjemme. Skal bli godt og få orden. Her i Bergen er været så dårlig i dag, at man like godt kan være inne og gjøre noe fornuftig. Ha en fortsatt god søndag :)
.

11 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så mye fint du har i butikken din!!! Jeg elsker gamle ting med sjel..Nydelig stoltrekk!!!
  Jeg har også åpnet butikk,og det er ikke så mye lønn enda her heller :) Men kjekt er det!!!
  Ha en fin søndag!!
  Klem Anne ;)

  SvarSlett
 2. Heisann;)

  Så kjekt å se bilder fra butikken din, har mange ganger tenkt å ta meg en tur ned, men har ikke blitt til enda....faren min har kjøpt en sofa hos deg;)
  Jeg driver også å jakter etter gamle skatter, men har ikke på langt nær så stort utvalg som deg! har nettbutikk og selger både gammelt og nytt, men det aller kjekkeste er å få fatt i gamle vakre møbler som jeg pusser opp, bare synd tiden ikke strekker til alltid!
  Når det gjelder penger vet jeg hva du snakker om, jeg jobber i kommunen i tillegg til nettbutikken og har måttet øke stillingen min for å finansiere butikken, salget øker jevnt så håper å kunne kutte ned på jobben etterhvert;)Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Oj, vilken fin blogg du har. Så mycket fint att titta på. Kommer gärna tillbaks. Hoppas att det är okej om jag länkar hit?
  Kram

  SvarSlett
 4. Så fint den ble og så bra du ikke har malt den hvit !
  Selv har jeg gjort akkurat det med det meste, men mye av det som er riktig gammelt er jo veldig fint når det er brunt...

  SvarSlett
 5. Hei

  Har du for salg osteklokken som er vist på bilde fra butikken den 3 januar. Om så fall ønsker jeg å kjøpe den. Kan ringe i morgen om du har den fremdeles. Pris??

  Ellers var det en nydelig butikk :-)
  Mvh Hege

  SvarSlett
 6. Skulle ønske jeg bodde nærmere butikken din.. Du hadde fått en fast kunde ;)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Synnes du er kjempetøff som tør å følge hjertet ditt og gjøre det du har aller mest lyst til! jeg tror og håper at du vil lykkes!
  Klem

  SvarSlett
 8. Først vil jeg takke alle for kjempehyggelige kommentarer :) Til deg kjære Hege; osteklokken ble solg rett før jul, beklager.....

  SvarSlett
 9. Hei! Takk for lykkeønsking og kommentar på bloggen min! Løitens Lys ga meg masse inspirasjon, nydelig borddekking kunne de by på! Litt langt å kjøre her fra Vest-Telemark, dog.
  Spennende butikk du har! Fant mye fint der, har lysst til å ta hengeren og kjøre en tur vestover...(mener jeg leste at du holder til i Bergensområdet?) Er i Hardanger til sommeren (forhåpentligvis), kan kanskje ta en tur da...

  SvarSlett
 10. Pang sa det når jeg så det spisestuebordet! Fantastisk fint;) Skjønner at det er vemodig å kvitte seg med. Så flott blogg du har! Må nesten bare gi den en award for denne bloggen som oser at kreativitet! Ta en titt på bloggen min og se på venstre side. God kveld.

  SvarSlett