mandag 26. januar 2009

Bare nyt....

Fant noen flotte bilder i "arkivet". Denne nydelige lampen kan bli din for kr. 2 599,-. Den er ca like stor som en badeball. Fantasktiske farger. Kuppelen er i glass.

Tallerkenhylle NÅ KUN 300,-. Hvit med gulldekor.......


Dette skapet har jeg solgt, men ville likevel ta det med. Detter var opprinnelig et pc.skap i furu. Forvandlet til et nydelig garderobeskap for søte prinsesser.....

...med speil, nedfellbar hylle og knagger......


Denne vuggen er antikk. Den er ganske lang og smal, så kanskje det har vært en tvillingvugge?
Selges for 3 000,-







Uterommet

Fikk heldigvis foreviget noen herlige øyeblikk i går også før batteriet røyk... Nå er det bare og nyte de fine dagene og se fremover mot varmere tider.....














Hytten

En kjempeflott helg er over. Det ble en kort helg på hytten denne gangen. Kun fra lørdag til søn dag, så mye ble ikke gjort. I går var været så fint at vi valgte og bare være ute. Har kun et par bilder da jeg selvfølgelig hadde glemt lader til kamera. Bildene under er fra den gamle delen av huset som kalles "gamlestuen"





Denne stolen har jeg trukket om selv. Litt arbeid gjenstår; fronter til armlenene, og snor rundt alle sømmene. Har en til som jeg ikke har fått gjort noe med enda. Den må ha nye fjærer, og det koster jo en formue, så må vente litt med det.






Ønsker dere alle en fin uke-start ;)



lørdag 24. januar 2009

I dag reiser vi en tur på hytten....


Endelig begynner hyttesesongen igjen for vår del. Klør i fingrene etter og fortsette oppussing og innredning! Prosjektet har vedvart i tre år allerede, og enda er vi ikke helt i mål! Nå er det endel innvendig som gjenstår. Denne lille solstrålen gleder seg vilt til hyttetur igjen!!! Tar med kamera, så dere kan få se hvordan det ser ut. Håper det kan inspirere andre som pusser opp. Stort sett alt innvendig har vi kjøpt brukt, og så pusset opp selv.
Ha en fortsatt strålende helg!!!!

tirsdag 20. januar 2009

Hjemme hos oss.....

...er vi enda ikke helt i mål med oppussing og møblering. Det kommer seg litt uke for uke. Som sikkert flere av dere har erfart, går oppussingen mye fortere i hodet!! Har planer for alt som skal gjøres, men må vel ta tiden til hjelp som alle andre. Skulle gjerne fått tildelt litt mere tålmodighet?! Spisestuen håper jeg og få ut, når vi får tak i passende klaffebord til kjøkkenet. Har sett et i teak som jeg prøver og få tak i. Nå mangler det en del lister og foringer, samt nytt gulv. Siden alle veggene er forholdsvis mørke, har jeg funnet ut at lyst er tingen. Har funnet et hvitt på Ikea som ser ut som hvite fliser. Gleder meg til og få det gjort....




Dette kjøpte jeg i høst, det henger over peisen. Ganske speisa synes de fleste, men jeg bare digger det!!!!!










Om noen skulle ha gode tips om videre "makeoveren" her hjemme, så ikke nøl med og legge igjen en kommentar!



Tar også med utfordringen om og vise tv-kroken, så her kommer min ;)
Ha en fantastisk kveld!!!

lørdag 17. januar 2009

Mer gjenbruk
















Her kommer flere "nye" møbler.....

torsdag 15. januar 2009

Plutselig tilbake :)
















Siden jeg for tiden ikke har internett hjemme, er det noen dager siden sist. Har vært hjemme med Hannemor. Hun har fått lungebetennelse stakkars. Håper hun kommer fort på bedringens vei med medisiner!

Ville vise et par bilder av mine nye favorittfarger. Så det var in med lilla til våren. Passer meg kjempebra. Siden vår nye leilighet ikke er så stor, har jeg valgt og bruke samme farger i alle rom. Jeg har valgt ut 3 farger som går igjen i hele "huset"; kajal, skumring, og en nydelig mørk farge ved navnet Atmosfære. Tapeten ble bare enda bedre når den kom opp! Bildene er fra soverommet og ett fra stuen. Det er veldig forskjellig fra der vi bodde før med bare lyse farger overalt! Der er jo spennende da, og fornye seg av og til. Kommer flere bilder etterhvert! Dere får ha en fin kveld alle sammen.
Obs! Så jeg hadde fått en award da jeg var innom i sted. Tuuuusen takk!! Skal inn og kikke nærmere på alle flotte kommentarer, takk alle sammen!

søndag 11. januar 2009

En kreativ søndag




Måtte en liten tur innom jebben i dag. Kunne ikke annet enn og gjøre ferdig stolen du ser her. Synes den ble riktig fin. Hyggelig og endelig få være med i NIB. Skal videre nå. Må hente et garderobeskap jeg har kjøpt. Har alt for liten skapplass hjemme. Skal bli godt og få orden. Her i Bergen er været så dårlig i dag, at man like godt kan være inne og gjøre noe fornuftig. Ha en fortsatt god søndag :)




.

torsdag 8. januar 2009

Til salgs

Her kommer noen av de siste prosjektene mine. Skjehyllen ble ferdig i dag. Spisebordet er egentlig mitt private, men må selge det da det ikke er plass i vår nye leilighet snufs.

Finner noen noe de liker, så ta gjerne kontakt. Sender over hele landet.....
















lørdag 3. januar 2009

Luft og kjærlighet

Luft og kjærlighet - det er det vi lever av for tiden. I fjor høst tok vi en spennende beslutning; jeg skulle åpne butikk! Gjøre hobbyen om til levebrød. Det er masse arbeid, mye gøy, men ikke så mye penger i kassa. Visste at det ville bli sånn de første årene, så det er ingen overraskelse. Føler meg veldig heldig som har en mann som støtter meg fullt ut i det jeg vil gjøre. Nå har vi bare en inntekt, og rett før jul flyttet vi til mindre leilighet for og spare penger. Tenkt jeg skulle ta noen bilder og vise dere hvor fint vi har fått det i "verdens rareste leilighet". Trodde aldri jeg skulle klare møbleringen, men resultatet ble ikke så verst. Alle møbler måtte byttes ut fordi alt vi hadde var for stort. Blir nok en del utskiftninger til før jeg blir helt fornøyd! Er på jakt etter et klaffebord i teak, da jeg synes vårt veldig lille spisebord er for stort. Vet noen om et som ikke er i bruk et sted, så gi en lyd. Forslag mottas med takk!!! Bilder kommer........











Her er noen godbiter som jeg er veldig fornøyd med selv.



Blir veldig glad for tilbakemeldinger!

fredag 2. januar 2009




Her er noen bilder fra Samler & Antikkmessen jeg var med på i oktober. Fikk masse skryt for fin stand....



Måtte vise dere min skjønne engel. Like vakker og morsom som dagen er lang....Tror jeg begynner og få "dreisen" på dette. Håper jeg kan klare og lage like fine sider som dere andre har. Blir virkelig imponert!!!!
Hei,hei.

Jeg driver Frk. Dal`s Møbler & Interiør i Fabrikkgt. rett utenfor Bergen sentrum. Jeg pusser opp og restaurerer nyere og gamle brukte møbler. Tenkte kanskje dette var en anledning i og bli kjent med andre som også ser verdier i gjenbruk.

Hver dag på jobben er en sann glede, og det hender rett som det er at jeg blir "etterlyst" hjemmefra når jeg glemmer tiden....

Litt om meg selv.; Jeg er snart 38, er samboer med Geir-Ove. Jeg har to store gutter fra tidligere som heter Tor Aleksander (18) og Marius (15). Sammen har vi skjønne Hanne Margrethe (3). Min store lidenskap har alltid vært interiør, innredning, møbler osv.